Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Suckar högt och slänger mig i soffan

Har nu hållit på med något sedan vi kom hem efter handlandet denna förmiddag, satt en stund för att äta lite kvällsmat men det är först nu jag sitter ner och faktiskt tar det lite lugnt. Har städat och skurat hela undervåningen idag och det tog konstigt nog längre tid än jag trodde det skulle ta, men jag passade på att sortera lite verktyg samtidigt så det kan ha varit det som gjorde att tiden sprang i väg. Har satt upp adventstjärnor överallt där vi ska ha dom förutom två, där behöver jag komplettera med nya lampor såklart… Köpte nya till adventsljusstakarna men missade just dom lamporna… Så nu har vi julmys här hemma och i morgon ska jag försöka städa toaletterna här uppe och tvättstugan, så fick sig det här huset sig en vinterstädning med kan man säga.

Vi har haft en tuff kväll med Juno, hon har haft fruktansvärda kramper i magen trotts att jag inte ätit några mjölkprodukter? Har dock en fundering på om det verkligen var soyamjölk i kaffen jag beställde tidigare idag, om det var soya i så har vi ytterligare ett problem. Då är hon också känslig mot soyamjölk, tydligen inte så ovanligt för dom som är mjölkproteinallergiker…  SUCK! Jag vet inte vad jag ska stoppa i mig för att mitt  ska må bra, det verkar inte vara så mycket för tillfället om man säger så och jag känner mig som en dålig mamma på hög nivå. =( JAG VET INTE VAD JAG SKA GÖRA FÖR ATT FÅ HENNE ATT MÅ BRA???!!

Tacka vet jag att det snart är jul i varje fall, och jag hoppas på att vi hittat lösningar på Junos alla problem fram tills dess!

 3 kommentarer på inlägget “Suckar högt och slänger mig i soffan”

 • maria skrev 25 november, 2012 23:24

  Vilken söt liten tomte!

 • happylife skrev 26 november, 2012 17:00

  Man ska även undvika sojaprodukter om man misstänker mjölkproteinallergi för dem med allergin kan lätt bli allergiska mot soja också.
  Mycket att tänka på!
  Det finns en god havremjölk, ICa’s egna Solhavre :) den använder vi :)
  Kolla så att det inte är ägg också hon inte tål.
  Min dotter fick inte allergitestas tidigare än 1års åldern men det finns vissa som testat sina barn tidigare än så.

 • happylife skrev 26 november, 2012 17:03

  Förstår precis hur du känner dig! Jag kunde inte titta på min dotter utan att må dåligt.
  För hela hon såg ut att må skit dåligt men hon kunde inte säga något.. Men som vi, hoppas jag att ni också kommer på vad det kan vara för något. Så att det få sig ett slut!

Kommentera


2 + nio =