Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Syskonkärlek

Här hemma råder det i varje fall syskonkärlek, så kul att se att dom anammar sina roller som syskon. Jag var lite rädd att det skulle bli tvärt om. I varje fall i Junos fall, men hon vill bara pussa och gulla med myran hela tiden. Man ser att hon blir ledsen när myran gråter så hon har väldigt starka känslor uppenbarligen.

Som mamma i det läger så dör man ju söthetsdöden lite grann, men det vet ni ju hur det är ni som har fler barn.

Själv har jag syskon spritt över Sverige och jag har olika mycket kontakt med dom, det beror ju såklart på olika saker och vissa är man ju närmare bara för att man är systrar tex. Men jag hoppas kunna lära mina barn att man håller ihop och att man tar hand om varandra i alla lägen, för tror mig att det inte alltid är så. Men just för att jag själv har den erfarenheten så är det något jag ska lära mina barn i vilket fall. Och det känns som om vi är på god väg, då dom redan nu visar sådan kärlek till varandra om en att det kan visa sig i bråk också emellanåt. ;)

IMG_1734.JPG

IMG_1739.JPG

IMG_1746.JPG

IMG_1745.JPGKommentera


− tre = 3