Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
 • Godmorgon söndag!
 • Tända ljus i juni?

  Japp vi tände ljus nu till frukosten för det är så grått och mörkt ute… Hur känns det såhär i juni månad?? Regnet bara öser ned och det känns inte som om det finns något stopp på det… Det blir en innedag igen med andra ord, ska slipa det jag spacklade igår och sedan dra över en gång till där det behövs sen är det bara att vänta på tapeten.

  Pappa P ska fortsätta sitt jobb ute och farfar ska börja täcka igen vår trapp, så vi kan måla den vit. För han kan inte göra klart garagetaket ändå i detta vädret.

  20120617-085230.jpg

  20120617-085245.jpg

  För övrigt är dt väldigt lugnt här hemma, hade en väldans jobbig kväll igår med magen med förvärkar och en myra som tryckte upp sin lilla rumpa i lungorna på mig. Så det kändes som om kvällsmaten skulle komma upp om jag inte var försiktig i mina rörelser. Känner att kroppen börjar bli mycket tröttare nu, man är inte lika alert och man är inte lika sugen på att göra något annat än att ta det lugnt. Så kan jag ju dock inte ha det då jag skulle klättra sönder väggarna här henne genom bara att sitta… Så får helt enkelt fortsätta men ta det lugnare. Tänk att man ändå ska vara gravid i två månader till och när man tänker så, så känns det som en hel evighet… Känns lite betungande när man börjar känna sig som en kloss redan nu… :(. Nu ska jags sluta klaga och bara gilla min mage och allt vad det innebär…;)Eller så går jag och lägger mig och vaknar om två månader…. Det kanske vore det enklaste?  Kommentera


  6 × tre =