Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tävling med Farmhouseshop.se

Nu är det tävlingsdags, denna söta dragleksak ifrån Skip Hop skulle i varje fall min Juno älska då hon går och drar runt på det mesta som går att dra på.
Tävlingen är i samarbete med farmhouseshop.se  och Skip Hop

In och gilla Farmhouse på Instagram: farmhoueshop_se
(Om ni inte har Instagram så kan ni blogga om tävlingen eller tipsa/länka på er Fb).

Lämna en kommentar nedan och berätta att du är med och tävlar samt berätta vem som ska få en fin julklapp,  så kommer en vinnare att dras fredag den 29/11.

ttf_pulltoy_owl2_hres17 kommentarer på inlägget “Tävling med Farmhouseshop.se”

 • lillalady skrev 19 november, 2013 11:55

  Jag är med! Jag skulle ge leksaken till Lova som nyss har lärt sig att gå. Hon saknar en leksak att gå och dra på, då den Lin hade av någon anledning har försvunnit.

 • joi skrev 19 november, 2013 12:46

  Denna skulle vara grym till lille Petter som ständigt springer och gömmer sig. Nu skulle man höra var han tog vägen!
  Joi1977 på instagram

 • Johanna skrev 19 november, 2013 18:54

  Jag är gärna med och tävlar (gillar redan Farmhouse på Instagram). Det är såfall min, snart, 10 veckor gamla prinsessa som ska få den i julklapp. Lite liten till den just nu men när hon väl kan använda den kommer den lekas mycket med! :)

 • Sandra skrev 19 november, 2013 19:14

  Jag skulle ge den till min brorson som snart fyller år, han skulle älska den :)

 • Hanna Börjesson skrev 19 november, 2013 21:23

  Jag är med:) lilla Ella skulle såklart få den fina leksaken; älskar fina leksaker i naturliga material, istället för grälla plastleksaker.. Kram Hanna

 • Natalia Rivera skrev 19 november, 2013 21:54

  Är med och tävlar på instagram, interiorandcolour heter jag :-)

 • Natalia Rivera skrev 19 november, 2013 21:55

  glömde att skriva att det är min ettåriga son som skulle få denna underbara leksak i present!

 • Maria skrev 20 november, 2013 09:00

  Jag är också gärna med och tävlar! Denna fina leksak skulle nog min sons kusin få som precis börjar kunna gå. Denna fräna grej vore perfekt uppmuntran för henne att dra efter sig medan hon tar sig fram på egna ben. :)

 • Anna Brunet skrev 20 november, 2013 11:32

  Dottern min som håller på o lär sig gå skulle älska att dra på denna underbara uggla

 • Soon To Be » Tävling skrev 23 november, 2013 11:23

  […] Anna Brunet om Tävling med Farmhouseshop.se […]

 • Sanna skrev 23 november, 2013 13:39

  Jag är gärna med och tävlar om denna. Men jag har inte bestämt mig för vem som ska få den. Förmodligen blir det till min Hugo 2 år som älskar ugglor. Om inte så blir det till min brorsons son Elias 3 månader, så fortfarande lite liten för den.

 • Marie skrev 26 november, 2013 22:17

  Jag vill gärna vara med!
  En jättefin leksak, som påminner
  mig om vad jag själv en gång i världen
  lekte med, och hade kvar längeee…
  Den här skulle ”lillasyster” få,
  nyaste tillskottet i familjen!
  De klara och fina färgerna, kommer
  hon absolut att uppskatta!
  Ha det så gott/ Marie i Visby

 • Alisa skrev 26 november, 2013 22:49

  jag är gärna med och tävlar. har gillat via min Fb. (där jag heter Alisa Sivac)

  Jag är gärna med och tävlar om denna söta uggla. Skulle vilja ge den till min son som är 4 månader. lite liten är han men snart en dag kommer han kunna använda den och de skulle han nog tycka är roligt.

 • Michelle Irmenius skrev 27 november, 2013 09:50

  En tävling som denna vilken härlig idé, med chans att vinna en dragleksak utav bästa kvalité. Farmhouse har slagit oss alla med storm, dom är bäst vad gäller barn design färg och form. En dragleksak som denna är minst sagt genialt, att få ge i julklapp till min son vore helt och hållet fenomenalt!

  Jag följer på instagram som Mitjka, och jag önskar att ge dragleksaken till min son som fyller 1år den 3:e januari. Han förtjänar något extra, trots sin kroniska leversjukdom och allt va det innebär med provtagningar, sjukhusbesök osv så är han en trygg och ständigt glad liten kille! :)

 • Michelle Irmenius skrev 27 november, 2013 09:58

  En tävlingar som denna vilken härlig idé, med chans att vinna ett dragskott utav bästa kvalité. Farmhouse har slagit oss alla med storm, dom är bäst vad gäller barn design färg och form. Ett dragdjur som denna är minst sagt genialt, att få ge sen till min son vore helt och hållet fenomenalt!

  Jag följer på instagram som Mitjka! Jag vill vinna dragdjuret till min son som fyller 1 år 3:E januari. Han är värd något extra, som trots sin kroniska leversjukdom är världens härligaste kille som ständigt levererar glädje och kärlek till sin omgivning. Tack för chansen!

 • Mirre Syr skrev 27 november, 2013 19:37

  Vill gärna, gärna vara med och tävla!

  Oh, till vår underbara lilla Rebecka född i januari i år,
  denna fina leksak som sin allra första julklapp kanske får…

  Följer Farmhouseshop.se på Instagram :)

 • marlene skrev 27 november, 2013 19:42

  Åh, jag följer farmhouseshop_se på instagram och skulle gärna vilja vinna den fina dragleksaken! Isf blir det en julklapp till min älskade dotter Elsa.

Kommentera


8 − sju =