Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tävling med Pino

Fick hem lite böcker som handlar om Pino och hans upptåg, det är en väldigt mysiga böcker som man kan läsa tillsammans med sina barn och ha lite små prat om de fina och lekfulla bilderna. Vi läser alltid jag för William innan han ska somna på kvällarna och det märks att han gillar det, för på dagarna leker han att han går och lägger sig med Juno och så läser han sagan för henne. Det som är fantastiskt är att han kommer ihåg en massa ifrån böckerna, så han berättar några rader för henne exakt som jag har läst det kvällen innan. Gulligt tycker jag.

Så vad skulle inte passa bättre att kunna vinna ett bokkit inför den stundande julen? Jag är hundra på att han går hem hos alla barnen :)
20131104-183821.jpg

Nu har även du chansen att få hem ett likadant kit på hela TRE böcker!

Allt du behöver göra är att:

Tryck på ”gilla knappen” på Pino´s Hemsida (högst upp i det högra hörnet)

Lämna en kommentar i kommentarsfältet om ditt bästa läsminne som liten.

Tävlingen pågår fram tills på onsdagen den 13/11 till klockan 24.

Lycka till!8 kommentarer på inlägget “Tävling med Pino”

 • Josephine skrev 4 november, 2013 22:08

  Jag minns att min morfar alltid brukade läsa Astrid Lindgren böcker för mig när jag var liten, det är mitt bästa minne då han inte är i livet längre, så det är fint att tänka tillbaka på sånna stunder när saknaden blir för stor :)
  Vinner jag dom här så tänkte jag läsa dom för min lille brorson :)

 • Sara C skrev 6 november, 2013 06:24

  Mitt bästa läsminne är när min mamma läste min favoritbok – det underbara dagishemmet. Vad jag älskade den boken! Jag gick aldrig på dagis men önskade så att jag gjorde det när jag läste boken. Tyvärr är nog sonen lite för liten för den än. Jag har faktiskt köpt mig ett eget ex av favoritboken:)

 • Soon To Be » En liten påminnelse skrev 6 november, 2013 09:32

  […] Tävling med Pino […]

 • Anna skrev 7 november, 2013 09:30

  Vi har Pino och hunden hemma och min son fullkomligt älskar den, vi läser den om och om igen!

  Mitt bästa läsminne var när min pappa läste Pärlsork för mig. Det var min favoritbok och den handlar om en liten sork som vill till de blå bergen. Det var så mysigt att ligga under en filt och lyssna på pappas röst när han berättade om Pärlsorks äventyr. Jag älskade böcker som liten och hoppas verkligen kunna föra det vidare till mina egna barn. Att läsa berikar ens liv så mycket!

 • Christine skrev 8 november, 2013 22:19

  Mitt bästa läsminne är när jag själv lärt mig läsa och sedan fick äran att lära min yngre bror. Att vi sedan kunde läsa godnattsagorna för varandra var himla mysigt. Syskonkärlek när den var som bäst.

  Det får mig att längta efter den dag min flicka får ett syskon som hon sedan kan lära allt hon kan :)

 • Magda skrev 9 november, 2013 18:42

  Jag hade en bok om tomteverjstan när jag var liten. Den var fylld av tomtar, katter, harar, rådjur osv osv på varje sida. Pappa och jag brukade läsa den och räkna olika saker varje gång vi läste. Min absoluta favorit bok.

 • Soon To Be » PINO ÄR EN FAVORIT skrev 11 november, 2013 14:25

  […] Magda om Tävling med Pino […]

 • Anna Brunet skrev 11 november, 2013 21:27

  Mitt bästa läsminne är när min pappa läste min favoritbok ”Örjan den höjdrädda örnen” för mig. Den handlade om en örn som var rädd för höjder men genom uppmuntran och träning överkom sin rädsla och lärde sig att flyga

Kommentera


2 + = tio