Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Testar att fota i mörker

I går så testade jag att fota i mörker med olika inställningar, ganska svårt faktiskt… Hade mitt stora objektiv på kameran men ska testa igen men med något av mina andra objektiv. Blir alldeles för gula bilderna… Så måste ställa in vitbalansen mycket bättre och sedan testa runt mer bland inställningarna… Det kanske var något för mörkt det rummet jag fotade, så ska börja lite tidigare. Jätte kul att fota när man har ett stativ, man behöver inte oroa sig för fokusen ska flytta sig och suddiga bilder är ett minne blott. Inte på rörliga föremål så klart men fasta.

Så nu får ni se hur denna bild ser ut och så ska jag ta nya i kväll för att ni ska kunna se skillnaden :)

_MG_1658



Kommentera


sju − 4 =