Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Testförare av en Crescent barnvagn

Tänkte se om det kunde bli jag som blir det lyckliga mamman av att få testköra en Cresent barnvagn. Har tänkt på det de senaste dagarna vad skönt det hade varit att ha en extra vagn hemma som man kan använda när man är hemma och promenerar och ibland tar in i huset för att myran ska kunna sova vidare i ens närhet. Vi har ju syskonvagnen idag och det är en toppen vagn, men eftersom vi har tusen trappor på vår tomt så blir det att jag alltid har kvar vagnen i bilen för att slippa släpandet när jag ska gå ut och gå med barnen.

Så därför tänkte jag att få möjligheten att bli testförare av en Cresent Diva vore ju en super bra grej, för att se om det är det komplement till vår syskonvagn jag söker. Den ser dessutom så lätt och smidig ut, så alla trapper kanske blir ett mindre projekt och jag kommer ut på fler promenader med lilla Juno.

 Kommentera


× 9 = tjugo sju