Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Testing Testing

Då testas det här hemma, den var enkel att sätta ihop. Ställa i flaskorna och sätta på det översta lagret för napparna och locken om man vill det. Jag satte den på 10 minuter då jag fyllde den så hoppas på super steriliserade flaskor efter detta. Jag tycker faktiskt den var väldigt smidig att ha att göra med, för nu är den klar och nu ska jag egentligen inte öppna locket då det är sterilt där inne i 24 timmar. Men nu har jag inte en helt nyfödd bebis så jag tror inte det ska vara någon större fara ;).

20120227-110939.jpg

Jag antar att skillnaden mellan att koka och att använda Philips Avent 3-i-1 elektrisk ångsterilisator, är att man får 24 timmar effekten av att låta maskinen stå hela dygnet. När man kokar saker så tar man ju upp det ifrån vattnet och lägger det på en handduk i och med det så exponeras bakterierna direkt. Så på så sätt så är denna helt fantastisk, jag tror att jag kommer uppskatta den när jag får mitt andra barn och när hon/han börjar använda flaska. Att veta att flaskan man börjar använda är 99,9 % ren, för det var jag i varje fall orolig för första gångerna jag började mata William med Flaska.

20120227-110952.jpg

Man får plats men en massa nappar och flasknappar om man vill det, det är ju bara att fylla på!


20120227-111006.jpg

Samma sak med flaskorna, men här är ett maxantal på sex stora om jag inte har helt fel.En kommentar på inlägget “Testing Testing”

  • mymiracle skrev 27 februari, 2012 12:28

    Jag tror att Alsira ska vara med farmor imon, men kan ha varit imorgon hon inte kunde – ska reka det, så i så fall kommer vi gärna! :)

    Förutsatt att William är frisk, varken jag eller Alsria vill ha baciller! :D

    Puss puss

Kommentera


åtta − 5 =