Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
 • Ny plattform
 • Till högstbjudande

  Så mycket värd har William varit inatt ;), han har varit vaken varannan timma från tolv? Vid två riden så var han vaken i mer än en timma. Han gråter rakt ut, vill inte nappen utan det är vara gnäll och sätta sig emot? Och jag förstår inte vad som händer och vad han håller på med!?

  Vi måste i varje fall ta oss ur detta annars kommer jag vara tokmorsan här om några dagar!! Jag blir ju så sjukt irriterad på honom med så det är inte det att han får som han vill. Men jag står verkligen helt handfallen om vad jag ska göra?

  Nu är vi uppe och jag är som ni förstår sjukt trött! Blir bra att vi tänkte vara hemma idag, men undra hur mycket jag kommer orka göra innan lunch. Tror jag tar och sover förmiddags luren med honom, sedan får jag göra rycket helt enkelt!!

  God morgon sömntutor;)!

  20110926-064942.jpg  En kommentar på inlägget “Till högstbjudande”

  • anne skrev 26 september, 2011 09:04

   Milia var ju också så där en period, men sen vi ändrade hennes sovrutiner på dagarna så blev det bättre. Tror bara det vart sådär nån natt nu senaste veckorna. Försök att han kanske sover mindre på dagarna, framförallt mindre på eftermiddagen. Jag har hört att 20 min sömn efter 14 blir som 2 timmars nattsömn.
   Hoppas det löser sig, jag vet hur jobbigt det är!

  Kommentera


  8 − sju =