Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Träningen är igång!!

God morgon alla fina!

Nu äntligen känns det som om träningen är igång, jag och pappa P peppar varandra till att gå ut och göra den där obligatoriska löprundan. Känns som om det var på tiden, men nu så ska det inte vara mer latafasoner har jag bestämt. Har börjat med att springa 3 km och köra lite styrketräning när jag kommer in. Känns som en bra start, för jag måste få bättre kondition. För vill jag förbränna får jag ge mig ut på extra PW’s.

 

20130912-175705.jpg

Nöjd Aja efter gårdagens löprunda!

Idag är det fredag, visst är det skönt att det är helg igen!? Känns dock som om den veckan bara haft måndag och fredag. Fattar inte vart tiden tar vägen, men det är kanske så när det finns så mycket att pyssla med hela tiden? Hoppas ni får en bra start på denna fredag så hörs vi senare.Kommentera


nio − = 5