Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
 • Godmorgon söndag!
 • Tyngre och tyngre…

  Det börjar bli en ganska långdragen känsla nu utav att vara gravid. För min del hade det gärna fått vara över just nu, samtidigt så vet jag att det är bra om myran stannar inne i magen några veckor till för hullets skull men hon får gärna dyka upp före den 20 augusti om ni frågar mig. Det trycker, pressar, spänner och i land gör det ju faktiskt ganska ont i nedre delen av magen och ljumskarna. Det sjuka är att jag inte kommer ihåg hur riktiga värkar känns, det är ju ganska lustigt tycker jag i och med att det inte var så längesedan det hände… Men ändå kan jag inte dra mig till minnes hur det känns.

  Jag längtar i varje fall efter myran och den dagen hon vill komma ut och jag tror det finns några fler som gärna ser att hon kommer ut :).

  20120715-124540.jpg  3 kommentarer på inlägget “Tyngre och tyngre…”

  • Idlisa skrev 15 juli, 2012 16:15

   Åh vad jag håller med dig! Jag har sju veckor kvar och just nu känns det som att det kommer bli sju veckor av plåga. Det hade räckt om en graviditet var menat att vara i 30 veckor istället för 40 ;)

  • Magda skrev 15 juli, 2012 17:42

   Tro mig, du kommer känna igen de riktiga värkarna, de går inte att ta miste på.
   Vi kan ju hoppas att Myran väljer att komma nån vecka tidigare iallafall…men snart bara en månad kvar ju och sen är hon här! :)

   Kram

  • Lina skrev 15 juli, 2012 22:41

   Lider med dig. Du är iaf väldigt fin som gravid :) fastän du känner dig stor! Håll ut! Kram

  Kommentera


  8 × = fyrtio åtta