Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vaggan redo

Jag fick en stor leverans av möbler ifrån NG Baby ni vet, och bland annat så fanns det en vagga där i till myran i magen. Den är nu monterad och klar och dessutom bäddad. Vi ställde den i vårt sovrum så nu är sovplatsen redo att användas, måste bara hitta en gosig lite nalle som ska vänta på henne.

Alla NG Babys produkter ÖKO-certifierade vilket jag tycker är så himla viktigt, på tanke med Junos eksem och Williams allergi och astma. För så mycket gifter man kan plocka bort desto bättre är det för dom. I bebisrummet kommer det bli en del grått som ni kommer se lite längre fram, för när jag valde linnet så visste vi inte om vad som gömde sig i magen därför tog jag grått. Det kan man alltid blanda upp med vilken färg man vill utan att det kommer se konstigt ut.

Ni kommer snart få se hennes rum, men väntar på lite saker samt att alla möblerna inte är helt färdigmonterad. Men snart är det klart, då ska ni få en rundtur och jag hoppas ni kommer gilla det lika mycket som jag gör i mina tankar.

20140721-083432-30872089.jpg

20140721-083431-30871720.jpgKommentera


− ett = 2