Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Välkommen 1:a Advent!

Välkommen hit vänner, idag är det första advent och vad är inte bättre att starta denna dagen med tomtegröt? Vi har ätit det till frukost och tänt det första ljuset såklart. Regnet smattrar mot fönstret och det är riktig julstämning…..

För ett år sedan var jag höggravid och ville bara att min lilla kille skulle komma ut, dessutom hade jag gått tre dagar över tiden och gjorde nog allt för att det skulle komma igång. Vilket det såklart inte gjorde. Jag gick här hemma och var sjukt förväntansfull fast galet trött på att vara stor som ett hus ;). Detta inlägget gjorde jag då.

Idag är det gymnastiktävling för Tindra och sedan är det kalas för hennes bästis, så den här dagen kommer ju såklart springa iväg som aldrig förr…. Jag ska sätta upp dom sista julstjärnorna nere i källaren, och sedan är vi adventskittade och klara. Blir ju mysigt hemma bara man får upp dessa stjärnor, spelar ingen roll att det regnar utanför….!

20111127-090818.jpgKommentera


+ 1 = två