Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Väntan…

Ni hör rätt jag går och väntar och väntar på tecken och ändå är det 8 dagar kvar till beräknad BF, så jag har med andra ord inte rätt att vänta. Det är när man går över tiden man får bli frustrerad på väntandet…. Men kan inte rå för det, vill verkligen att det ska vara över nu så man kan börja ”leva” igen. För just har jag samma kläder på mig varje dag och jaghar inget annat att välja på, försöker äta bra men är mest sugen på onyttigheter, vill kunna göra saker utan att bli helt slut efter att ha gjort det ett tag. Ni förstår att i bland är inte jätte skoj att vara just gravid, jag vill inte heller klaga på det då det är verkligen det finaste som finns. Men nu är det dags att få tillbaka sin kropp.

Ska rycka upp mig för jag är ganska negativ idag känner jag, och det samma var jag efter ett samtal igår som tyvärr inte går att få ogjort men allt handlar om att ta ställning till saker och ting och det är nog det jag försöker göra. Därav min negativitet idag, för jag vet att det innebär en hel del beroende på vad jag gör för val.

Var bara tvungen att få vara lite negativ, kommer bli bättre!

angry_woman_on_phone2 kommentarer på inlägget “Väntan…”

  • Jenny skrev 12 augusti, 2012 10:45

    Visst måste man tillåta sig att vara negativ ibland! Kram

  • cupcakemama skrev 12 augusti, 2012 11:29

    Visst får man vara negativ ibland….jag är lessen över att tvåan aldrig blir till..har försökt snart ett år att bli gravid igen..har en pojk född 09

Kommentera


+ 3 = fyra