Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vardag igen…

Då var det en helt vanlig vardag igen, förutom att skolorna inte börjat en såklart, så jag tar de sista dagarna med barnen och ska försöka hitta på lite olika saker. Det slog mig igår att om några dagar är det dags att skola in min prinsessa på förskolan och det där dåliga samvetet kröp sig på mig, vet inte varför den där olustiga känslan kröp sig på men jag misstänker att det är så det är när man ska göra en förändring med sina små hjärtan.Det känns ju som om hon fortfarande är så liten på något sätt, men samtidigt är hon som person av den karaktär som älskar utmaningar så jag tror detta med kompisar och lite lek och bus kommer göra henne gott.

Igår tog vi det lugnt hela dagen, kan inte komma ihåg när jag hade en sådan dag sist, jag läste ut de sista två kapitlen av min bok nu på morgonen så jag plöjde i stort sätt hela andra delen av Mr Grey ;). Jag vill komma tillbaka dit där jag en gång var i mitt läsande, men då får jag försöka hålla mig till kvällarna, för oj vad en dag kan gå snabbt när man fördjupar sig i en bok.

Idag ryker misteln som ser helt trött ut efter allt pussandes…

  _MG_4011 _MG_4016Kommentera


1 − ett =