Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Världens sötaste

Måste bara berätta om igårkväll när William vaknade till, jag lade mig bredvid honom som vanligt. Helt plötsligt så är det precis som om han vill ligga på mage och sova, för han skruvar sig så att han i stort sätt ligger på magen med sin ena arm kvar under sig typ som han för övrigt ligger och smackar på. Jag går ur rummet för att hämta P och när vi kommer tillbaka så står han nästan på alla fyra, precis som om han ska krypa iväg. Så stark är han inte i vanliga fall?  Men vi hade en krypande bebis för en kort stund igårkväll…?! Det var ju ur sött att sitta och kolla på hur han, vände och vred för att just komma upp i denna position. Är detta något ni har varit med om? Han höll ju uppenbarligen på i sömnen…..=)

IMG_32652 kommentarer på inlägget “Världens sötaste”

 • Jannie skrev 20 april, 2011 09:49

  Men coolaste killen med briller!
  O stark är han oxå!Jag minns fasiken inte när han här började att ”resa” sig så.Men i sängen har han dock alltid legat still när han var mindre.

  Men jag vet ju vilka både Öxabäck o Sätila är ju.De va ju bra förr!
  (kanske de är idag med iofs…)Jag spelade i Onsala.Det var även där jag va tränare.Svinkul att träna andra,men ABSOLUT.Det tar tid vill jag lova.Inte bara att åka fram o tillbaka till träningen inte…
  Men jag saknar det som tusan!

  GHAAA!!Du kan inte fråga mig om sådant där.ha ha ha Har NOLL koll vad det gäller allt sådant där…Det var min syster som fixade så jag kunde börja blogga.Tror det är via något som heter domän-shoppen eller något.Tror jag…Så om det är för något bolag,det tror jag inte då va?Eller??ha ha ha Du förstår ju.Helt väck är jag.Hatar allt med datorer när det strular.Trycker bara på enter 211 ggr o blir lack.Så att starta upp bloggen var rena mysteriet…

  TACk snälla söta du!Jäklar vad glad jag blev för den kommentaren!
  Victor mallar sig o tackar han med.
  Ha en fantastisk dag fina du!Massa massa kramar

  pS sorry för värsta boken…

 • Elin skrev 21 april, 2011 21:50

  Hihi vilken cooling han blev i solglasögonen, så himla söt :) Jag läste att bebisar ofta tränar i sömnen när de börjar krypa , men Alva låg tvärtom ganska still fram till att hon blev nästan ett år, då hittade jag henne plötsligt vid fotändan av sängen så då hade hon väl farit runt där i sömnen :) Jag ska genast gå in och rösta igen så att du får lite mer hopp :) stor kram och trevlig påsk!

Kommentera


nio × = 36