Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
 • Tisdag!
 • Viktiga och oviktiga saker till bebis

  Tredje barnet, jag tänkte tipsa lite om saker som jag tycker är saker man måste ha för stundande bebis. Man gick i många fällor kan jag säga när man väntar sitt första barn för att marknaden är så stor och alla säger olika. Men detta är min lista över saker som jag kommit fram till om vad som behövs för mig/oss när det lilla knytet kommer till världen.

  Först är vagnen: Ska man få nummer två och har tätt mellan barnen så är ju Bugaboo Donkyn den bästa enligt mig, täcker alla områden som man behöver för att ratt runt två illbattingar. Vi har ju denna gång även satsat på en enkelvagn som vi ska ha som extra, eller jag kommer använda den när jag är själv med den lilla… Sedan har vi med dubbelvagnen när vi har med Juno också. Upplever denna Brio Go Next att vara lättkörd vilket alltid är ett plus, samt att den har en rejäl varukorg… Det är aldrig fel när man är på stan och strosar ;).

  IMG_1363.JPG

  Vagga: Vi har haft spjälsängen ifrån början och den upplever jag känns stor och farlig för ett litet pyre. Så denna gången har vi även införskaffat en vagga. Den är mindre, tar alltså mindre plats i vårt sovrum och den ger nog en mer inbjudande känsla. Där kommer också nästa must have in. Vår vagga är ifrån NG Baby och det finns också en uppsjö av varianter på det så det är bara att välja och vraka efter plånbok och smak.

  20140721-083431-30871720.jpg

  Babynest: Har velat ha ett till varje barn men jag har inget bra svar till varför vi inte skaffat det till någon av de andra. Dels ger det den mysiga trånga känslan som små bebisar gärna vill ha. Man kan ha den i vagnen, vaggan (spjälsängen om man har det), soffan, mellan sig i sängen. Det finns många användningsområden och den skapar trygghet för den lilla krabaten. Tror det finns olika varianter på denna också, prisklass och utseende. Det finns många som syr dom själva också, men så händig är tyvärr inte jag. Så för oss blev det ett Sleepyhead delux för jag har för mig att BB Stockholm har den varianten, så blivit lite påverkad därifrån kanske.

  IMG_1353.JPG

  Babygym: Den har man ifs större användning av när bebisen blivit lite äldre men det är en bra aktiverare för den lilla/lille ett tag om man behöver göra något en stund. Finns så mycket fina varianter så det är bara att välja efter tycke och smak såklart. Babygymet är ifrån märket SkipHop, gillar deras fantasifulla produkter med djur i olika former.

  IMG_1354.JPG

  Babysitter: Vi har en Babybjörn babysitter sedan tidigare men jag känner inte att den är helt nödvändig för denna gång har vi en tillsats för Stokke stolen där bebisen kan sitta tryggt och säkert med oss när vi äter mat. De förra gångerna har vi haft babysittern på bordet men denna gång slipper vi det och det känns bra. Det känns alltid bra att ha det lilla knytet nära även när man äter så att möjligheten finns är ju guld värd. Vi har den äldre varianten, finns en nyare av Stokke stolar med om man hellre föredrar den.

  Stokke babystol

  Babyskydd: Sist men inte minst viktigt är bilbarnstolen, vi har faktiskt kvar vårt Akta Graco  babyskydd, jag gillar det super mycket dels för att den har en insats till bilen så det är bara knäppa loss och klicka i, alltså inget meck med bilbälten och annat jobbigt som tar tid. Det ända jag upplever vi saknar är en adapter så vi också kan klicka på den i vagnen.

  Stol med bas

  Här är en del ett kan man säga över vad jag tycker är viktigt för en själv att ha när man ska få bebis. Finns säkert något jag glömt så det hamnar med på nästa lista då jag tänkte ta  upp mer klädfrågan, filtar och annat.  En kommentar på inlägget “Viktiga och oviktiga saker till bebis”

  • Anne, Milias mamma skrev 13 augusti, 2014 12:37

   Vi använder vårt babynest supermycket så bra köp! Vi haa även adapter till barnvagnen att fästa babyskyddet, supersmidigt! Måste säga att du hör det bra med alla barn! Hinner knappt med mina två. Milia är ju en ängel, Ville med- men kräver full uppmärksamhet! Lycka till med allt!

  Kommentera


  × ett = 4