Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vinn presentkort på MAX

Då drar vi igång den här tävlingen som jag talade om förra veckan. Du kan alltså vinna ett presentkort på MAX för att kunna testa deras nya kaffesortiment. Ta dig en välbehövlig fika du och en vän och passa på att få dig en lugn stund om du behöver det.

För att vara med och tävla gäller följande!

Skriv i kommentarsfältet om vem du skulle vilja bjuda på en fika på MAX.

Gilla mig på Instagram

Tävlingen avslutas på Torsdag den 10:e april 23.59

med dessert

”Nu gör Max om hela sitt kaffesortiment så att du kan ta en härlig fika med en kopp kaffe gjord på nyrostade bönor från Starbucksägda Seattle’s Best Coffee. Förutom en fyllig kopp bryggkaffe kan du beställa en krämig cappuccino, en fluffig latte och en smakrik espresso. Dessutom är allt kaffe Fairtrade-certifierat!”

Lanseringen startade i mitten av februari på utvalda restauranger. I slutet av april ska samtliga 96 restauranger runt om i landet ha gått över till Seattle’s Best Coffee. Lanseringen kommer att tillföra den svenska marknaden nya möjligheter för Sveriges kaffedrickare. Max mål är att erbjuda ett riktigt gott kaffe och utmana övriga kaffekedjor med ett nytt koncept och sortiment.9 kommentarer på inlägget “Vinn presentkort på MAX”

 • Roses_Ch skrev 7 april, 2014 19:53

  Efter att ha mått konstant dåligt i över tre månader och inte ens kunnat lukta på kaffe, skulle jag och min man behöva en underbar fika på MAX med ett riktigt gott kaffe då jag ÄNTLIGEN nu kan dricka min älskade dryck igen! Och helst en stor fluffig latte!

 • Sanna skrev 8 april, 2014 21:42

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja bjuda med mig dottern på lite kvalitetstid tillsammans. Det var länge sedan vi gjorde något tillsammans bara hon och jag utan en massa stress och tråkiga måsten i vardagen, och de är något hon uppenbarligen märkt av hon också nu när hon de senaste dagarna har efterfrågat det ena och det andra som vi kan göra tillsammans.

  Kram Sanna

 • Soon To Be » Ni kommer väl ihåg Max Hamburgare skrev 9 april, 2014 10:07

  […] Vinn presentkort på MAX […]

 • Stina skrev 9 april, 2014 10:33

  Om jag vinner så skulle jag bjuda min man och min dotter på lite go-fika. En man som älskar Starbucks och fluffiga lattes och en dotter som älskar MAX känns som en bra kombo i denna tävling. Bara det bästa till dem bästa <3

 • Annica Ohlsson skrev 9 april, 2014 16:04

  wow! svår fråga men eftersom jag och min sambo inte har MAX där vi för tillfället bor, och han är en väldigt stor MAX älskare så skulle det vara just honom jag skulle överraska med en fika där nu i påsk när vi ska hälsa på hans föräldrar som bor nära MAX.

 • Kristina K skrev 9 april, 2014 19:56

  Jag följer dig på instagram som shetrollan.

  Jag skulle gärna bjuda svärmor på en fika.
  Det behövs egentligen inte anledning, men hon är verkligen så värd det. Dessutom älskar jag att umgås med min fina svärmor och det är få förunnat att komma så väl överens med sina svärmödrar, det är jag medveten om. Kanske är det just därför som jag verkligen uppskattar våran relation så himla mycket. Dessutom är vi riktiga kaffetroll båda två :-)

 • Katarina skrev 9 april, 2014 20:22

  Påsklov och mina bästa vänner kommer äntligen hem. Låt oss träffas och hämta ikapp på Max… För hur långt det än går mellan våra möten känns allt precis som förr när vi återses!

 • Katarina Hvittfeldt skrev 9 april, 2014 20:32

  Påsken närmar sig och då kommer barndomsvännerna från förr hemåt igen. Låt oss ses och uppdatera varandra om senaste halvåret…. Även om vi ses sällan så är alltid allt som förr! Skål – i en kaffe från Max!

 • m skrev 9 april, 2014 20:45

  Jag skulle bjuda min mamma. Hon förtjänar hela världen, så en kopp av seattles best coffee är en bra start.

Kommentera


4 × fem =