Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
 • Hej världen!
 • We ♥ BabyBjörn

  Kommer ni ihåg att vi fick hem en barnstol ifrån BabyBjörn? Det var i våras och det var i startgropen då Juno började ställa sig upp ur de andra stolarna vi hade. Så att få hem en sådan har räddat våra frukostar, middagar eller bara när man velat ha en lugn stund. För trotts tappra rymnings försök har hon ännu ej lyckats kan jag säga, och tro mig när jag säger att hon försökt med det mesta.

  Så om vi nu ska skriva ett omdöme om denna fantastiska stol så får den fem solar av fem möjliga kan jag säga. Det är en perfekt stol om man har barn som hittar sätt att ta sig loss, den är perfekt om man vill veta att sitt barn sitter ergonomiskt, den är perfekt om man har kladdande barn för den vita plattan är avtagbar så man kan diska av den för hand. Det är perfekt att ha hemma om man vill ha en snygg stol. Den är perfekt för er som reser runt som vi gör, vi har haft med den hela sommaren och tycker att den inte tagit onödigt stor plats i bilen. Listan kan bli hur lång som helst men här är det främsta anledningarna till att vi älskar Babybjörns barnstol.

  We ♥ BabyBjörn

  IMG_7407 IMG_0881 IMG_0884 IMG_0886 IMG_0902 IMG_0907 IMG_0919  Kommentera


  9 − åtta =