Stina Sandström heter jag, mamma till Ella och Tuva. Här i bloggen får ni följa med mig i vardagen som Redaktionschef på Min bebis och Allt för föräldrar blandat med mitt privatliv tillsammans med familj och vänner. Sedan tidigare är jag, tillsammans med min blivande man Stefan Engzell, grundare av minbebis.com och Vi med barn samt från allra första början Myshowroom. Men efter ett gäng härliga och målinriktade år tillsammans med Stefan så har vi nu skiljts åt i arbetslivet och jobbar på var sitt håll. Tillsammans testade vi även på livet som babybutiksägare, helt från scratch med allt vad det innebär, vilket var otroligt kul men i takt med att Min bebis växte och blev större så fick vi prioritera. Häng på bloggen och kommentera gärna! Jag finns på min mail för alla tänkbara frågor: [email protected]! Kram / Stina

Add Comment Register

7 ÅR ♡ NU LÄMNAR JAG MIN BEBIS

Bild 2013-09-30 kl. 21.05

En av Sveriges 100 bästa sajter – 2 år i rad. Det har vi stoltserat med. Vi har stått på Café Opera och jublat (ensamma bland en massa mediefolk) när Minbebis.com listades på 40:e platsen över Sveriges hundra bästa sajter 2011 – jag och Stefan. Vi har varit så grymt stolta över att ha haft så många glada och nöjda medlemmar och bloggar under årens lopp på Min bebis. Ni har alla varit en stor del i Min bebis placering på topp 100 listan. Att ha gjort den här resan tillsammans med Stefan och även helt på egen hand har varit helt fantastiskt och så lärorikt. Jag kommer bära med mig den här delen av mitt liv, som varit fylld av glädje, svett och tårar, i bagaget. Det är ett minne för livet. Att få arbeta med något som man verkligen brinner för är få förunnat. Jag är otroligt glad över att vi lyckats så bra.

Under 18 månader har jag nu, som ni vet, befunnit mig på Allt för föräldrar och arbetat som Redaktionschef & communityansvarig för både Min bebis och Allt för föräldrar. Men nu har det blivit dags, jag har valt att lämna skutan för att gå mot nya äventyr. Visst känns det vemodigt att släppa taget om något som man håller så kärt och lagt ner så mycket tid på men sånt är livet och att den här dagen till slut ändå skulle komma visste jag ju.

Jag kommer vara kvar i bloggvärlden, på sajter jag är en av grundarna till – Myshowroom.se och Vimedbarn.se. Ni hittar mig såklart även här på bloggen STINAS.ME under tiden och Instagram stinas_me.  Så lägg nu bloggens enkla adress på minnet och fortsätt följ med mig på resan.

Många kramar till alla er som bloggar på Min bebis och Allt för föräldrar och alla medlemmar och goa läsare. Ni är fantastiska! Jag jobbar idag, tisdag och imorgon onsdag här på Allt för föräldrar och Min bebis medan jag lämnar över ansvaret till Emilia Löf Karlsson.

KRAMAR ♡

Ps. nedan ser ni lite kul vi har gjort med Mom2moM och Hollywoodfrun Isabel Adrian. 

[youtube width=”670″ height=”377″]http://www.youtube.com/watch?v=hvau6rhIa8g[/youtube]

ÖNSKELISTOR OCH PADDOR

mys

IMG_1153

ellasonskelista

mina2

God morgon, här hemma börjar dagen tidigt men tyst, lugnt och skönt. Barnen hade gått ner och satt sig på varsitt håll. Tuva med iPaden och Ella med sin önskelista inför åttaårsdagen som kommer här i november. Bra att vara ute i god tid med en önskelista!

Om 1h och 15min ska vi stå utanför Telenor med Ellas telefon som är trasig och inte vill ladda. Stackars barn, den slutade fungera ungefär samtidigt som hon fick ärva den av Stefan och det var i augusti så hon har verkligen väntat länge på att mamma eller pappa ska få arslet ur vagnen och lämna in den för lagning.

Jag har något att berätta för er, det kommer komma här under helgen. Det händer nya saker i mitt liv vilket ni kommer att märka av inom kort… Skriver om det senare, det är inget inlägg jag slänger ihop på fem minuter.

STINAS.ME