Stina Sandström heter jag, mamma till Ella och Tuva. Här i bloggen får ni följa med mig i vardagen som Redaktionschef på Min bebis och Allt för föräldrar blandat med mitt privatliv tillsammans med familj och vänner. Sedan tidigare är jag, tillsammans med min blivande man Stefan Engzell, grundare av minbebis.com och Vi med barn samt från allra första början Myshowroom. Men efter ett gäng härliga och målinriktade år tillsammans med Stefan så har vi nu skiljts åt i arbetslivet och jobbar på var sitt håll. Tillsammans testade vi även på livet som babybutiksägare, helt från scratch med allt vad det innebär, vilket var otroligt kul men i takt med att Min bebis växte och blev större så fick vi prioritera. Häng på bloggen och kommentera gärna! Jag finns på min mail för alla tänkbara frågor: stina@minbebis.com! Kram / Stina

Add Comment Register

Äntligen så är muren klar!

klar-mur

Vi är så nöjda med oss själva, teamwork i alla högsta grad! Nu är äntligen denna mur klar och detta blir (skönt för er) sista inlägget om muren. Men visst blev det fint? Helt nytt gräs som var jättekul att rulla ut och se hur fint resultatet blir.

Stolpen hamnade av någon konstig anledning mitt i bilden… Typiskt!

Vacker blomma som troligtvis heter tjärblomster, Stefan har varit ute i det gröna och plockat hem några av denna vackra örtblomma. Kram

blomma1

Om Stina

Stina Sandström heter jag, mamma till Ella och Tuva. Här i bloggen får ni följa med mig i vardagen som Redaktionschef på Min bebis och Allt för föräldrar blandat med mitt privatliv tillsammans med familj och vänner. Sedan tidigare är jag, tillsammans med min blivande man Stefan Engzell, grundare av minbebis.com och Vi med barn samt från allra första början Myshowroom. Men efter ett gäng härliga och målinriktade år tillsammans med Stefan så har vi nu skiljts åt i arbetslivet och jobbar på var sitt håll. Tillsammans testade vi även på livet som babybutiksägare, helt från scratch med allt vad det innebär, vilket var otroligt kul men i takt med att Min bebis växte och blev större så fick vi prioritera. Häng på bloggen och kommentera gärna! Jag finns på min mail för alla tänkbara frågor: stina@minbebis.com! Kram / Stina
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ nio = 13