Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Godkväll i stugan

2012-03-28 @ 21:33

Ja man är ju en trött mamma allt! Kan inte hålla mig från att slumra in bredvid Ella, och då gärna i n n a n Ella har hunnit somna. Detta trots att jag har druckit åtminstone en halv kopp kaffe och tagit en koffeintablett tidigare på kvällen.

Stefan undrar om jag lider av narkolepsi – det ska man såklart inte skämta om vilket vi heller inte gör! Jag är grymt trött för det mesta på kvällarna och det är så jobbigt att inte orka hålla sig vaken. Läser man mer här om sjukdomen så kanske det inte känns så allvarligt trots allt men det är verkligen ett problem för mig. Är ni också väldigt trötta? Så trötta att ni inte k a n hålla er vakna när ni vill?En kommentar på inlägget “Godkväll i stugan”

  • LadyvonF

    Hej Stina,
    då du driver minbebis hoppas jag att du kan hjälpa mig. Jag har en iPhone men kan inte blogga bilder från mobilen. Hur gör jag?
    Tacksam för svar!

    2012-03-29 kl 8:43

Kommentera


× ett = 4