Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Hej från oss

2011-11-28 @ 21:50

sota-t

Gud så mycket jag älskar mina barn! De är underbara! På väg till kontoret efter lunchen idag smet jag in på ”bibblan” och lånade en tjock stor bok ”Alice i Underlandet” som Tuva pratat så många gånger om på senaste att hon vill se.

Lånade även ”Fem myror är fler än fyra elefanter” och ”Från A-Ö” Ella håller ju på och lär sig läsa nu – på riktigt! Hon är bäst och Tuva med. Även om vi fick prata lite med fröken idag om att vara en bra kompis då hon hade gaddat ihop sig med en annan tjej… Det får man ta i tu med på direkten!

Puss och kram – nu ska jag hålla på med min hemlis…Kommentera


3 + sex =