Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Helt rätt att utvisa!

2012-03-14 @ 11:44

Fy f*n vad jag blir arg! Det handlar inte om att dessa inte är svenskar (för att förtydliga min åsikt) utan vad det är de har gjort. Det är så sjukt, beteende och deras tänk är sjukt. Gruppvåldtäkten ägde rum i ett boende hos migrationsverket och pågick i flera timmar – var det ingen av dessa ”män” som kände att det inte var helt rätt?!

Jag lär vara nykterist när Ella och Tuva är i den åldern att de ska vara ute och ränna på kvällarna!En kommentar på inlägget “Helt rätt att utvisa!”

  • Catrin

    Åååh man blir ju så jävla förbannad!!! Vad är det för idioter!!!??? Oavsett nationalitet. Att de ska bli utvisade tycker jag är solklart men tycker de borde avtjäna sina straff i sina hemländer… Stackars stackars tjej, hur kan man få ett normalt liv efter sådant?

    Ja du, när våra barn blir stora får man vara nykter och ha mobilen med sig överallt. Misshandel och grovmisshandel på killar sker oftare än våldtäkter. Hua hua

    2012-03-14 kl 14:27

Kommentera


× nio = 45