Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Mysig dag med mina favoriter

2012-03-31 @ 20:25

Idag har vi haft min mor, min syster och min mormor (barnens ♥ mommi) här hemma. Vi har som ni ser nedan frossat i kräftor som min mamma själv har fiskat (eller säger man kanske fångat…?) och kokat.

Till detta åt vi också en fantastiskt god västerbottenostpaj och blev såklart riktigt proppmätta. När vi hade ätit klart och dukat av bordet hamnade jag, mamma, Hanna och min mormor vid köksbordet en stund utan barnen och Stefan. Ni får ursäkta men jag tillhör den kategorin människor som verkligen kan känna hur himla skönt det är att få vara en stund med vuxna utan barn.

Mysigt och trevligt! Med sig hem fick mamma lilla Tuva så de får det mysigt tillsammans i lugn och ro – utan syskonbråk.

Nu sitter jag, Ella och Alice vid köksbordet. De ritar och jag bloggar. Pappa Stefan och Anders myser i förrådet med sina hojjar. Den nyinköpta fyrhjulingen ville inte premiäråka idag så det blir förhoppningsvis ett inlägg om den imorgon.

Ha en fin kväll! ♥

// StinaKommentera


× 5 = femton