Stina Sandström heter jag, mamma till Ella och Tuva. Här i bloggen får ni följa med mig i vardagen som Redaktionschef på Min bebis och Allt för föräldrar blandat med mitt privatliv tillsammans med familj och vänner. Sedan tidigare är jag, tillsammans med min blivande man Stefan Engzell, grundare av minbebis.com och Vi med barn samt från allra första början Myshowroom. Men efter ett gäng härliga och målinriktade år tillsammans med Stefan så har vi nu skiljts åt i arbetslivet och jobbar på var sitt håll. Tillsammans testade vi även på livet som babybutiksägare, helt från scratch med allt vad det innebär, vilket var otroligt kul men i takt med att Min bebis växte och blev större så fick vi prioritera. Häng på bloggen och kommentera gärna! Jag finns på min mail för alla tänkbara frågor: stina@minbebis.com! Kram / Stina

Add Comment Register

ÖNSKELISTOR OCH PADDOR

mys

IMG_1153

ellasonskelista

mina2

God morgon, här hemma börjar dagen tidigt men tyst, lugnt och skönt. Barnen hade gått ner och satt sig på varsitt håll. Tuva med iPaden och Ella med sin önskelista inför åttaårsdagen som kommer här i november. Bra att vara ute i god tid med en önskelista!

Om 1h och 15min ska vi stå utanför Telenor med Ellas telefon som är trasig och inte vill ladda. Stackars barn, den slutade fungera ungefär samtidigt som hon fick ärva den av Stefan och det var i augusti så hon har verkligen väntat länge på att mamma eller pappa ska få arslet ur vagnen och lämna in den för lagning.

Jag har något att berätta för er, det kommer komma här under helgen. Det händer nya saker i mitt liv vilket ni kommer att märka av inom kort… Skriver om det senare, det är inget inlägg jag slänger ihop på fem minuter.

STINAS.ME

Om Stina

Stina Sandström heter jag, mamma till Ella och Tuva. Här i bloggen får ni följa med mig i vardagen som Redaktionschef på Min bebis och Allt för föräldrar blandat med mitt privatliv tillsammans med familj och vänner. Sedan tidigare är jag, tillsammans med min blivande man Stefan Engzell, grundare av minbebis.com och Vi med barn samt från allra första början Myshowroom. Men efter ett gäng härliga och målinriktade år tillsammans med Stefan så har vi nu skiljts åt i arbetslivet och jobbar på var sitt håll. Tillsammans testade vi även på livet som babybutiksägare, helt från scratch med allt vad det innebär, vilket var otroligt kul men i takt med att Min bebis växte och blev större så fick vi prioritera. Häng på bloggen och kommentera gärna! Jag finns på min mail för alla tänkbara frågor: stina@minbebis.com! Kram / Stina
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 7 = ett