Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Vobbar du?

2012-03-28 @ 07:52

20120328-075125.jpg

Är du en ”vobbare”? Kollar du jobbmailen eller gör några snabba ryck hemifrån och ändå begär full ersättning? Då kan du bli återbetalningsskyldig till Försäkringskassan! Dagens funderare får nog bli ”hur ska man få vardagen med återkommande vabb och förlorat arbete att fungera?”.En kommentar på inlägget “Vobbar du?”

  • Magda

    Som sjuksköterska på sjukhuset har jag ingen chans att vobba, det är en fördel med det yrket, när en går hem är en färdigjobbad för dagen. Det går inte att sitta på kvällen och jobba in nåt eller så.
    Men förstår att det finns yrkeskategorier som inte har råd att förlora en veckas jobb. Dagens samhälle är ju lite sjukt, alla ska jobba helst 150% och när barnen är sjuka så ska en helt plötsligt ha möjlighet att vara helt ifrån jobbet men ändå hinna med allt? Det är sjukt allting, snart har en ju inte tid att ha familj för en ska jobba dygnet runt. Sverige håller på att bli helt galet!

    Kram

    2012-03-28 kl 8:45

Kommentera


nio − = 2