Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register
11
mars

Nytt försök!

Skrivet av den 11/3/11 - 19:07

I hopp om att blogglusten återvänder utan press eller krav från topplistor och annat som stör gör jag ett nytt försök.

Följ med om ni vill vet ja

MIN NYA BLOGG

Publicerad i ALLT! | Inga kommentarer


22
februari

Het tips!

Skrivet av den 22/2/11 - 15:11

Jag har kommit in en sådan rolig men halv dyr period. När man vill home styla lite och jag har mina idéer men det man kan ju göra små förändringar så blir det ju inte så jätte dyrt. I jakten på några fina vägord hittade jag en sida som heter Vinyl hem som jag tänkte tips om där jag hittade många fina ord och budskap.

VinylaHem länkrabatt

Vinyl hem

Publicerad i ALLT! | 1 kommentar


09
februari

Varning för sommarkänslor!

Skrivet av den 09/2/11 - 14:48

I går dimper HM ´s vårkatalog  med dessa fina tröjorna i vårkollektionen jag var bara tvungen =)

DXLA25_80572_84003_99_9999DXLA25_80572_22017_99_9999DXLA01_80521_94029_34_2859DXLA01_80515_76002_51_3434En fiskehatt blev det med så nu är vi redo för bus i solen i sommar.

Sommar sommar sommar

Publicerad i ALLT!,Hugo | 2 kommentarer


09
februari

Bullmamma…

Skrivet av den 09/2/11 - 12:15

…jajamen =) Hugo väckte mig ”tidigt” haha halv 8, vi brukar inte gå upp förens 8. Skämt och sidor! Så jag bestämde mig för att baka lite, Det blev solskensbullar och tekakor allt i från Laila Lindholms bok ”A piece of cake ”  min favorit bakbok och jag rekommenderar den starkt! Om de blev gott? Ja det är klart det vart !

CIMG5946

Mums mums !!!CIMG5950

Publicerad i ALLT!,Min passion...mat | 1 kommentar


08
februari

sov sov säng säng!

Skrivet av den 08/2/11 - 11:12

Vart en väldigt speciell dag/kväll i går. Hugo sov endast en gång på dagen, då två timmar. Fick honom inte att somna något mer. Men när kl var sju somna Hugo bokstavligen stående när jag skulle läsa för honom, lilla sötnosen. Så han sov då tre timmar i sträck  vaknade sedan hungrig eftersom han sovit över vällingen. Han somnade igen efter 1½ timme och sov i 4 och sedan somnade han om i vår säng. Frågan som jag funderar på är om Hugo sover likadant flera dagar i rad om han slutar att vara vaken den där 1 ½ timmen då? och fortsätter att sova ?

Får testa fler gånger så får vi se

Publicerad i ALLT!,Hugo | Inga kommentarer


07
februari

Mååndag

Skrivet av den 07/2/11 - 17:03

Mamma fika  med två av mammorna från föräldragruppen på MVC (innan Hugo kom) var på Schemat i dag. Hanna och Hugo fick förhinder men Anna och Tim kom. Dagen till ära hade vi lyckats klä våra pöjkar i likadan bodysar. Är ju inte direkt svårt när man har köpt kläder i de vanligaste butikerna. Blev lite dagis prat, det finns några att välja på börja fundera mer och mer på vart vi ska söka. I bland önskar jag att man fick lite mer mamma dagar så att man skulle kunna vara hemma lite mer med mitt lilla hjärta. Vi inte missa för mycket. Men kommer jag att börja plugga kommer jag förhoppningsvis få mer tid med lilla trollet.

Hugo springer just nu runt i sin gåstol som en tok fram och tillbaka och så kommer han fram till mig och flörtar lite så mamma blir glad.

CIMG5922Hugo och Tim
CIMG5925
<3 Min trollunge <3
CIMG5926

Publicerad i ALLT!,Hugo | Inga kommentarer


27
januari

Redan torsdag…

Skrivet av den 27/1/11 - 11:16

Ja så känner jag. Veckan har ju bar sprungit i väg och jag har inte hunnit Blogga.  I måndags morse kom Jossan och Freja bus och vi hade en hel dag med vår som busar. De är ju så söta och de växer så fort de är ju redan 7 månader gamla.

I tisdags hade vi en mys dag med lite plugg Och i går var vi med mamma/mormor hela dagen och busa.

I dag sak vi busa med Jojo och Maya, bäst att Hugo tar en tupplur nu så han orkar busa =)

Hugo blir 7 Månader i dag förresten

IMG_0145

Publicerad i ALLT!,Hugo | 4 kommentarer


23
januari

Tippen toppen!

Skrivet av den 23/1/11 - 21:23

Kvällen i går kväll var väldigt skönt och fram för allt mysigt. Att få egen tid med Janne är väldigt skönt samtidigt som det är lika härligt att komma hem och träffa sin lilla prins efter ett par timmar borta. Filmen var bra, gillar action komedier, blir inte bara massa pang pang då.

I dag var vi ut hos mina föräldrar en sväng och käka och busa. Hugo har blivit väldigt duktig på att gå när man håller i hans händer, Stora bestämda steg samtidigt som de är lite skakiga

Sov gott

Publicerad i ALLT!,Hugo | Inga kommentarer


22
januari

Bio Kväll

Skrivet av den 22/1/11 - 13:48

Lördag jag älskar lördagar när man vaknar upp hela familjen, ligger kvar och dra sig och tar morgonen med ro. Nu blir det snart mat och sedan kommer Hugos farmor och farfar hit för att vara barnvakt till Hugo. Pappa Janne och jag sak få ett par timmar för oss själv och gå på bio . The Gren Hornet ( tror det stavas så) stor det på bio menyn tillsammans med massa popcorn, biopocorn är ju de godaste.

Det är första gången Hugos ska vara med farmor och farfar ensam och jag är säker på att de kommer få det roligt. Men lite nervös är jag alltid men alla som har barn vet ju att man är lite osäker det första gångerna man åker i från sina barn. Frågan jag ställer alla pappor där ute som måste jobba och lämna sina små bebisar hemma nästan varje dag. Oftast ända fram tills de är dags för papporna att vara lediga med sina små. Min Janne svara de på frågan Kort och gott: Jag kan inte tänka så för då skulle jag inte klara av att gå till jobbet, att jobba är ett måste för att klara av den ekonomiska biten i en familj.

Hoppas ni får en trevlig kväll!

Publicerad i ALLT!,Hugo | Inga kommentarer


21
januari

Hugo mammas hjärta!

Skrivet av den 21/1/11 - 12:06

Ja har verkligen varit dåligt på att blogga men jag ska försöka bli bättre på det! Men är lite sur för att jag inte får det att funka från mobilen, för då skulle de bli så mycket lättare.

Hugo blir snart 7 månader och det är helt sjukt. Om jag inte skulle ha en almanacka så jag inte tro att det redan är 7 månader sedan jag blev mamma.

Men Hugo gör mig så glad varje dag. Han har kommit på att man kan dra sig framåt med hjälp av sina händer eller varför inte stå på tårna och trycka sig framåt. Men roligast är det när han kryper upp på knäna och och händerna och står och gungar.

SÅ LIVET LEKER OCH JAG ÄR MED!!!

Publicerad i ALLT!,Hugo | Inga kommentarer