Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Bio Kväll

Lördag jag älskar lördagar när man vaknar upp hela familjen, ligger kvar och dra sig och tar morgonen med ro. Nu blir det snart mat och sedan kommer Hugos farmor och farfar hit för att vara barnvakt till Hugo. Pappa Janne och jag sak få ett par timmar för oss själv och gå på bio . The Gren Hornet ( tror det stavas så) stor det på bio menyn tillsammans med massa popcorn, biopocorn är ju de godaste.

Det är första gången Hugos ska vara med farmor och farfar ensam och jag är säker på att de kommer få det roligt. Men lite nervös är jag alltid men alla som har barn vet ju att man är lite osäker det första gångerna man åker i från sina barn. Frågan jag ställer alla pappor där ute som måste jobba och lämna sina små bebisar hemma nästan varje dag. Oftast ända fram tills de är dags för papporna att vara lediga med sina små. Min Janne svara de på frågan Kort och gott: Jag kan inte tänka så för då skulle jag inte klara av att gå till jobbet, att jobba är ett måste för att klara av den ekonomiska biten i en familj.

Hoppas ni får en trevlig kväll!
Kommentera