Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Lansinoh, HPA Lanolin

2013-08-19 @ 12:56

Som jag skrivit tidigare så har jag sedan dag ett haft lite problem med amningen, haft sår som aldrig läkt. Jag har kämpat och provat allt! Amningsnapp, lufttorkat, pumpat med pump, för hand, behandlat med purelan, bikarbonat mot svamp..ja, ALLT! Jag har verkligen haft svinont! För ca 2 veckor sedan fick jag tips om en annan kräm, lansinoh HPA Lanolin, jag hittade den på nätet och beställde hem den direkt. Och den fungerar! Efter 6 veckors kämpande så har jag inte längre ont vid amningen och såret börjar läka! Denna kräm har varit min räddning.

Jag har säkert lagt ut runt 1000 kronor för att få såret att läka och för att jag ska kunna fortsätta amma. BVC övertalade mig tex att köpa en pump för 600 kronor. Amningsnapparna kostar och alla krämer jag köpt. Tror många hade gett upp för längesedan om de hade varit i min sits. Men jag är nog för envis. Jag vill ju amma.

Nu hoppas jag att såret, som varit riktigt djupt, fortsätter att läka och att jag tillslut kan amma utan amningsnapp.

20130819-122250.jpgEn kommentar på inlägget “Lansinoh, HPA Lanolin”

  • Malin

    Den salvan räddade mig oxå, utan den hade jag fått ge upp amningen pga mitt djupa sår. Bebis nr 2 väntas om en månad och salvan är redan inköpt:)

    2013-08-19 kl 1:55 e m

Kommentera