Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

♡ VÄDRETS MAKTER

2016-05-26 @ 08:22

Jag är nog mer av en naturälskare än vad nån någonsin trott… när det är sånt här ruskväder och vi ser trädkronorna ruskas om i vinden för utanför fönstrena känner jag en sån enorm längtan efter att klä på mig värma kläder och traska ut. Gärna vid havet eller skogen men just nu skulle jag nog kunna nöja mig med en promenad här precis i närheten. Just en sån promenad som jag skulle avskytt och lidit mig igenom för några är sen… jag längtar till vår stuga uppe i vildmarken i norrlandsskogarna. Det här vädret påminner mig om det. ♡ jag vill vara nära naturen och känna dess krafter. 😉

Tror nog jag får lura mig ut på en promenad med lillebror sen när A fått sova klart sin sovmorgon. :)

image

Vackra sjön vid stugan – en mycket lugn dag. ♡Kommentera


2 + tre =