Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

DUKTIG PAPPA & TRÖTT MAMMA

2013-10-23 @ 13:56

Sitter nere i vardagsrummet och gömmer mig medan pappan försöker natta O däruppe. Fy tusan va den ungen kan vråla när hon vill!! Inte kul för nån, tror jag. Men känslan när pauserna mellan varje skrik blir längre och längre är underbart skön! Känslan av framsteg! :)

Det låter ju jättehemskt men det är ju bara så att vår lilla tös inte kan kommunicera på många andra sätt än skrik. Och hennes skrik nu betyder ungefär; ”varför är det konstigt nu?? Varför är inte mamma här?? Varför får jag inte amma mig själv till sömns???” Hon är helt enkelt arg för att saker ändras. :)

Körlektionen imorse gick bra, men pga en konstig natt är jag helt golvad så blir inget jobb. Får ta det imorgon istället. Synd men sant! Klockan ca 03:00 inatt vaknade både jag och O av nån anledning. Jag hade då sovit ca 7 timmar och va rätt pigg. O va jättetrött men kunde inte somna om. Så i två timmar grät hon förtvivlat och försökte somna om… sen va jag trött igen hehe så då lyckades vi båda två somna om. 😉 men trött är jag idag!! Känner mig alldeles febrig. Usch!

Nu kom Andreas ner efter bara typ 20 minuter. O sover själv i egen säng!! 😀 åh, lyckan är total! 😛Kommentera


5 − = tre