Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

FAKTISKT GRAVID – PÅ RIKTIGT

2016-02-24 @ 21:03

Idag slog det mig. Jag är faktiskt gravid. Riktigt gravid!

Jag har nog hela graviditeten gått och liksom väntat på att bli mer och mer gravid, på nåt sätt. .. typ… att magen ska synas och man ska bli sådär klassiskt tjock och stånka och stöna, inte kunna ta sig upp ur soffan på egen hand osv. Har nog på något sätt hela tiden sett mig själv som ”låtsasgravid” på nåt sätt; i väntan på att bli sådär gravid PÅ RIKTIGT. Låter väl kanske helknasigt för en del som läser detta men… haha så knasig är jag väl isåfall!

Hur som helst. Idag slog det mig. Jag har ju snart för tusan gått igenom 3 fjärdedelar av graviditeten?? Snart bara 10 veckor kvar, sista fjärdedelen av hela alltet. Visst bannemig är jag gravid! Haha

Kanske kommer detta sig av att jag med min problemmage många gånger sett höggravid ut utan att vara det och då har jag liksom fått gå runt och försöka dölja det för att jag inte vill att folk ska tro att jag är gravid… (inte så medvetet som det låter i skrift!) Och nu har jag liksom samma mage och jag tror kanske det är som vanligt att det är tarmarna som förstorar upp det hela, men det är ju verkligen en stor bäbis därinne nu. En riktig bäbis!

image

Gorillamamman idag när A och O kom hem. Ansiktsmasken på efter solningen på förmiddagen och en föreläsning i lurarna. Den där magen som blir när man sitter ner asså… haha då sitter man stadigt vill jag lova!En kommentar på inlägget “FAKTISKT GRAVID – PÅ RIKTIGT”

  • Sofia

    Vackra du!!

    2016-02-25 kl 8:59 e m

Kommentera


ett + 2 =