Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

FÖRSTA LEENDET!

2016-06-07 @ 23:49

Och DÄR kom första riktiga leendet! 😀 precis som sin storasyster gjorde han det till en treveckors-grej och mitt i natten. ♡ Längtar tills jag får se det igen… ♡

Idag har vi får övrigt haft en strålande dag! Jag och Matheo fick lite snoozemorgon medan A och Olivia lekte med duplo på balkongen. Haha Sen tog vi frukost och O klämde så många som 5 knäckemackor med kokt ägg! Haha Hon älskar det.

Efter det tog vi en snabb tur till min ena syster. Dela för att O och hennes kusin skulle få leka lite då de saknade varandra och dels för att låna en slipmaskin. Efter det tog vi oss till centrum och åt lunch. Mötte vår granne som bannemig är överallt! Haha Så hade ett trevligt snack med henne medan A och O njöt av årets första mjukglass.

På vägen hem stannade vi hos en av Olivia bästa vänner för att leka. Det var så himla trevligt och första gången vi umgicks helt hela familjerna (första gången papporna är med och umgås eftersom de båda är pappalediga nu). Så himla Nice och gav verkligen mersmak! :)

Olivia och Siri lekte massvis på deras tomt och fick bland annat klappa deras enorma koi-fiskar i deras damm. Haha Vilken grej!Kommentera


3 + = fyra