Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

GÅR PÅ MOLN – i jeans!!!

2013-04-27 @ 15:07

Åh jag går som på moln nu! Är så lycklig att jag kan börja gråta när som helst. Haha (har väldigt lätt att bli överentusiastisk, bara så alla vet…)

Det är sol, jag är nära havet, jag får umgås massvis med mina fina föräldrar (de bästa människorna på jorden??), Oliven är lycklig och mår bra, jag har gjort massvis med fynd och… *trumvirvel* JAG HAR JEANS PÅ MIG!!! 😀 hahaha

Detta är första gången på typ ett år jag överhuvudtaget får på mig riktiga byxor! 😀 (mjukisar eller gravidbyxor räknas inte)

Gick ju på stan imorse och hittade där två par stretchjeans/byxor för 400:- som passade sjukt bra. Hade ju självklart ingen förhoppning om att riktiga byxor/jeans utan stretch var nån idé. Men så gick vi på loppis och jag hittade massa fint, bland annat ett par riktiga jeans i en storlek jag tänkte kanske borde passa.

Funderade på om jag skulle prova dem, och då riskera att förstöra min nyfunna lycka genom att upptäcka att jag var för tjock ännu… 😉 men eftersom de bara kostade 25:- passade jag på, som jag brukar. ”Äsch, om ett tag passar de säkert!”

Så blev det ändå att jag provade dem när vi kom hem och tänk! De passade som en smäck! 😀 när benen gick i blev jag ju glatt förvånad, men tänkte realistiskt nog att ”jaja, men de kommer ju verkligen inte gå över höfterna och absolut inte gå att knäppa.” Men det gick hur lätt som helst! :-)

Åh, så efter det, och några andra shoppingfynd, går jag som på moln. Förståeligt? I Think so! 😉

imageKommentera


fem − 3 =