Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

GREKLAND PÅ BALKONGEN

2016-05-26 @ 13:04

Vilken kväll igår! ♡ Nog för att jag kanske är proffs på att hitta guldkorn i vardagen, livsnjutare som jag är, så kan nog kvällen igår anses klockren i mångas ögon!

Efter att jag nattat O tillsammans med lillebror och legat och myst och varit tacksam över de här två perfekta barnen som är mina ♡ gick jag upp och fortsatte mysa med älskade älskade lillprins som redan börjat bli så stor! Så vaken.

När det var dags för nattning av mig själv gläntade jag lite på persiennerna i sovrummet och låg och bara njöt en stund… det är nämligen så att vi har gjort två sovrum av vårt stora vardagsrum och stora sängen står nu så att man kan se rakt ut genom balkongdörren när man ska sova. Och därute har vi satt upp såna där ljusslingor med ”glödlampor” som går på solcell och så står mitt stora citronträd där som jag fick i födelsedagspresent häromdagen av mamma och pappa. Ser ut som världens paradis på kvällen! ♡♡♡ Så jag låg och fantiserade om Grekland. Lycka!

Jag, Olivia och lillebror tog sovmorgon idag till 08:30 ungefär så det var också fått mysigt såklart. Åt precis frukost alla tre i lugn och ro och nu är leken snart i full gång. :)  Idag ser jag fram emot en dag av lite fix men mest mys! Balkongen står högst upp på min lista, förutom promenad i ovädret. ♡ Min ena syster ringde nyss och bad om att få komma för lilla systerdottern saknar sin storkusin. ♡ absolut! Kommer bli en fantastisk dag!Kommentera


nio × = 36