Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

HAN ÄR HÄR! ♡♡♡♡♡

2016-05-17 @ 08:45

Guess what?? LILLPRINS ÄR HÄR! ♡♡

13 maj 18:20 ville han komma ut och fort gick det! Jag ska snart skriva ner förlossningsberättelsen. Är så stolt över hela förloppet och alla inblandade. ♡

image

Bild från förlossningen. Haha Jag var sååå uttråkad och ville bli klar och A var trött men försökte göra sitt bästa för att underhålla. Kröp upp bredvid mig i sängen och startade film… och somnade. 😉 men mysigt blev det iaf!

Haha så ”typiskt” på många sätt att han skulle komma just då. Bland annat eftersom jag t.ex. skojat med kompisar som kunde ses bara den dagen att ”säg inte så, då jinxar du så att förlossningen sätter igång. 😉 ” (Vattnet gick med O samma morgon som jag skulle träffa en gammal kompis nämligen så vore ju att följa traditionen liksom. 😉 ) Sen ville jag ju att A skulle vara hemma nu; och det är han ju nu såklart. Haha Be carefull what you wish for … 

Nä men ärligt talat så är jag så nöjd över att jag slapp de tyngsta sista veckorna. (Eftersom vi alla mår bra dvs!) Och överlycklig över att han är här självklart!! ♡ världens finaste lille pojk som är perfekt på alla vis. Han hann bli helt fullt gången på dagen då han föddes 37+0 vilket alla barnmorskor och läkare var mycket nöjda över. Alla värden och mätningar har fått guldstjärna och nu verkar amningen ha kommit igång också. Lite krångel, precis som förra gången, eftersom att mina bröst är rätt stora så vi får trixa rätt mycket med taget men det ska nog gå. :)

Jag mår oförskämt bra också! Knappt någon blödning, livmodern har dragit ihop sig jättesnabbt enligt barnmorskan och ingen bristning. Känt mig superpigg och precis som vanligt nästan direkt vilket ju är otroligt skönt! Dock har jag insett att det nog är en liten brist i det för jag tror att man kan behöva vara lite sänkt ett tag så att man inte skyndar ut ur bäbisbubblan för snabbt… bara för att man orkar det liksom!

Haha, hur som helst. Idag är det min tenta och ett läkarbesök för kontroll av lillprins Gos. Hoppas jag klarar tentan! Då är det bara tre inlämningar kvar innan jag kan vara helt ledig. ♡

image

Selfie på natten efter att han kom ut. ♡

image

Magen dagen efter. Helt galet vad den gått tillbaka snabbt! 

image

Provtagning på återbesök igår. Älskade duktiga finaste storasyster vakade imtresserad över processen. ♡

image

Kände mig sådär oförskämt pigg där… Haha Vi hade precis kommit hem och lillprins var inte ens ett dygn gammal.En kommentar på inlägget “HAN ÄR HÄR! ♡♡♡♡♡”

  • Julia sandberg

    GRATTIS! Ser supermysigt ut. Snart kommer det en lillebror här också :) kram!

    2016-05-17 kl 9:03 e m

Kommentera


sex − = 3