Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

LITE STOLT ÄNDÅ

2014-10-07 @ 19:06

Hade världens planer på att vara ute och hitta på massa kul och även motionera hela dagen typ. Självklart utmanar då Gud mig genom att skicka världens skyfall som höll i sig hela dagen det också! ”Få se nu hur du kämpar, Johanna lilla! ” 😉

Tack Gud, nu sitter jag här och känner mig fullbordad, stolt och helt färdig. Sitter på en bänk i duggregnet utanför vårt hus och väntar på att få grön signal att komma in (A ska natta och då blir det inte så bra om jag kommer in och stör mitt i). Jag har just joggat/powerwalkat en timme i sträck nu efter middagen! 😀

Extra nice är det också att jag var smart nog att storstäda idag när vi ändå var inne så jag har en skön, avslappnad, slutkörd kväll att se fram emot. I love it!

Har dessutom en kyld loka i kylen som jag tänkte lyxa till det med. 😉

image

Det gäller att se det stora i det lilla!Kommentera


fyra + 1 =