Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

LIVING THE DREAM

2014-10-13 @ 18:39

Helgen har gått och så mysigt vi haft det! ♡

I fredags åkte jag, O och min Göteborgssyster (hon var på besök den här helgen också!! 😛 ) till simhallen och lekte. Är så himla stolt över O som är så skicklig, säker och orädd i vattnet. Hon hoppade runt som vilken delfin som helst, simmade och kokade kaffe och allt möjligt. Tom när hon tappade fotfästet och hamnade helt under vattnet ett tag bara hostade hon till lite innan hon lekte vidare. Tuffing! :)

image

Sen i lördags skjutsade jag O hem till mina föräldrar där min syster bor när hon är här så de fick leka tillsammans allihopa medan jag och A fick vila lite. Har varit så sjukt intensiva veckor nu! Jag tog en snabb tur till Livly’s outlet och hittade en del fint, även om det mesta där inte riktigt kändes som vår stil…

Efter en dag parkerad i soffan med serier fixade jag mig och så mötte vi upp massa släktingar (inklusive O och mina päron) på en restaurang för att fira min andra systers födelsedag.  :)

Igår sen så startade vi dagen med att åka till vår kyrka. Inte så ofta det blir av att vi åker dit men jag vill gärna prioritera att åka dit oftare så det var en skön början. Sen hängde vi hemma hos mina päron igen (A var typ sjuk så han fick lite egen tid att vila på). Dit kom sen O’s farmor och vi hade en riktigt mysig eftermiddag!  :)

Idag startade vi dagen med en promenad hem. Sen dess har vi mest chillat. Jag dras med världens huvudvärk så tror jag gör bäst i att slänga mig i bingen snart… så mycket jag vill/borde göra dock!!Kommentera


− 7 = ett