Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

ONE OF THOSE DAYS. … SUCK!

2016-06-03 @ 21:29

Hade planer på en mysig kärleksfull dag… haha fick rätt så käpprätt åt pipan! Jag är inte återställd efter sjukdomen så känner mig stressad och deppig, vilket tar över lite väl mycket just nu! Känner dessutom att vi är ineffektiva med en del måsten som borde varit klara; enligt mig. Samtidigt som jag känner att vi egentligen bara borde göra kul saker och njuta… ja nu hör ju!  Och som grädde på moset är O fortfarande påverkad av sjukdomen och har inte världens roligaste humör i och med det och Matheo vill amma hela tiden när han är vaken nu – troligtvis på grund av värmen.

Därmed blev detta en rätt bajsig dag. I mitt huvud. Egentligen har den nog varit rätt bra. Jag kan inte alls komma ihåg vad vi gjorde på förmiddagen dock… helt blankt i skallen! O spontansomnade när hon låg och vilade vid lunchtid… Andreas sopade äntligen under trallen på balkongen där alla spindlar har frodats alltför länge. Jag och A tog en snabb lunchdate där ute i värmen medan barnen sov. Efter det blev det väl mest lek varvat med gnäll. .. A och O tog sig ut på en liten utflykt för att köpa jord till mitt citronträd. Det var ju bra!

image

Dagens middag som jag knappt hade ro att äta för att alla våra krånglade…

Jag tog mig tack och lov i kragen efter middagen och lekte ordentligt med O som förr i tiden.  Lillebror ville nämligen amma när vi åt middag och somnade ju sen så då var jag helt fri några timmar att leka. :) Vi planterade och fixade på balkongen och sen blev det vällingmys och gosnattning på tu man hand. ♡

Imorgon hoppas jag på bättre humör! Det värsta är att det är mest i mitt egen huvud det sitter…Kommentera


8 + = tolv