Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

SLINGOR 2.0

2016-04-18 @ 22:53

Stcackars O vaknade inatt med benvärk som var mycket mycket envis. :/ så efter många nätter av stora sömn tog vi en lugn dag hemma faktiskt. Städning, lek, prat och massa annat. Vi pysslade en stund med och körde lite bomullstusshockey. :)

Mysigt med middag tillsammans sen hela familjen. Älskar hur O äter så friskt. ♡

Efter middagen och lite lek passade jag på att åka iväg med bilen. Skulle köpa hårfärg för att rädda lite av projektet jag påbörjade igår. Haha Och så skulle A och O natta så jag behövde ändå vara ur huset så att säga. Win win för min del!  Så fick jag köra lite bil idag också. Love it!

Nu har jag haft i en färgning så det ser bättre ut! Inte helt klart men myycket bättre än igår! Haha var tvungen att ha gått på mig påvägen till affären ikväll för det var så illa.

image

Mer naturligt nu och mindre rött ! Kommer nog att lägga i ännu mer ”askig” hon senare och slinga upp ljusare igen efter det. Men inte än på att tag!

imageEn kommentar på inlägget “SLINGOR 2.0”

  • Martina ivarthusnr10

    Såå fin hårfärg!! Det är precis sådär jag tänker att jag vill ha, ska till frissan i morgon, har brunrött, lite koppar nu men vill ha ljusare. SÅ fint var det! 😀

    2016-04-28 kl 6:59 f m

Kommentera


9 + sju =