Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

SMART UNGE

2015-02-26 @ 20:37

Long time no blogg. Hela helgen spenderade vi hos mina föräldrar eftersom min syster var på besök igen. Min andra syster hängde en hel del med oss där också, med sin nya bäbis och min svåger såklart. Så himla mysigt! :) Dock fick jag halsont i söndags som inte har släppt ännu. Mest för att jag fick ett ”skov” med magen på måndagen sen så jag har inte vågat medicinera halsen som jag brukar. Har fram tills igår levt på kokt ris. Allt annat är för hårdsmält eller ”starkt” för magen att hantera… :/

Men som ”tur” va så va A sjuk måndag-tisdag och ledig onsdag så jag har iallafall haft lite avlastning.

I går skulle vi åka och besiktiga bilen och göra några ärenden så då frågade vi om O ville åka till sin lilla kusin istället (så vi slapp krångel med potträning under tiden och så hon slapp sitta i bil hela dagen). Shit va taggad hon va! Sprang direkt och satte på skorna och blev jättefrustrerad över att vi inte åt färdigt vår mat tillräckligt snabbt. Haha

Hon hade det underbart hos dem, gick på toa utan problem och var ute vid havet och lekte med moster, morbror och lilla kusin.

Idag har hon gått runt hela dagen och pratat om ”mimmi bebi” (”min bäbis”). Alltså hennes bäbis. Hon råkade dessutom se en bild på en brud på bröllop och sa att jag skulle gifta mig. Sen sa hon att hon tyckte vi skulle fixa en bäbis i min mage också så hon fick en till bäbis. Haha smart unge!En kommentar på inlägget “SMART UNGE”

  • svintoflickan

    hoppas du snart kommer igång med bloggandet.tack för länken hit,
    ska med ev försöka plugga distans å samtidigt vara hemma.
    kram

    2015-08-30 kl 8:30 f m

Kommentera


+ 2 = fem