Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

30/5-05

För exakt 5 år sedan kom lilla Victor till oss!! Vår goa, glada, hjälpsamma, kloka, busiga, trotsiga, nyfikna son….nr 6 i barnaskaran:-)

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

25 reaktioner på ”30/5-05

 1. Hej Mirka
  har precis hittat till din blogg.Mysigt med 10 barn själv har jag 6 barn den minsta snart 4 veckor har också 1 tvilling par 2 tjejer på drygt 5 år
  Må bäst //sofie

 2. Hej Mirka! Rolig blogg med söta barn…
  Tänkte bara om du ville dela med dig lite av hur det är att VÄNTA tvillingar, FÖDA dem, och sedan HUR man reder livet med två på en gång? Har just fått veta att vi ska få två!!! Jätteroligt och lite läskigt!

 3. Jag tkr att han är väldigt lik sin pappa.. och Alice är lik mamma. Om det är hon som är näst yngst?

 4. Vem är han lik? Hade varit kul att se bilder på DIG och Peter när ni var små. Vilka av era barn som är lik vem. Går det att fixa tror du?

  Vem tycker du själv Du är lik i dina barn?

 5. Fin kille med glimten i ögat! Han har ju ändrat sig sen ni var med på TV och från bilden på startsidan här i bloggen. Minns du hur gamla barnen var på dem bilderna du har på första sidan i bloggen?
  Kanske dax att uppdatera… Också saknar vi lilla Nellie där.

 6. Snälla kan du inte lägga upp recepten på pajen och kladdkakemuffinsen =) Fyller år till helgen och skulle vilja bjuda på dessa. kram till dig

 7. Grattis Victor och Nellie=) ja och dig på mors dag också,vad underbart att ha så många barn att fira med=)

 8. grattis på födelsedagen!! Hipp hipp hurra!!! stor kille idag!! många födelsedagar i eran familj!! tänk når Nelie tar studenten!! nice!! men det är ett tag kvar!! hon är ju bara 1 månad och lite till=)
  Kram från mig
Kommentera