Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Annat trams

Livet har sin lilla gång här i fam. Norrström……Inget skärskilt som händer egentligen:-) Barnen har blivit lite små-förkylda vilket tillhör årstiden….
Jag är fri från min förkylning (peppar,peppar….) och börjar känna att krafterna kommer tillbaka:-) Magen den har börjat växa och det syns nu att jag är gravid:-) Ska börja fota magen inom kort så ni får se;-)

Det har ju blivit höst ordentligt nu och alla vinterkläder har gåtts i genom så jag vet vad som behövs inhandlas…. Jag är inte alls förtjust i kylan och längtar redan efter sommaren:-D

Min syster är på besök så passar nu på att umgås med henne så mycket som möjligt för sen lär vi inte ses först till julhelgerna.
Nu måste jag få tummen ur baken och ta itu med lite mindre roliga läxor….

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

3 reaktioner på ”Annat trams

 1. Hej Paola! Vad tråkigt med dina sjuka barn:-( Jag mår bättre nu vilket är jätteskönt:-D
  Ha en trevlig helg ni med och hoppas barnen blir friska snart igen:-)

 2. Hej!
  Här är mina barn sjuka, inte alls så kul.

  Vad spännande att din mage börjar att synas, mår du bättre nu?

  Beklagar brorsdotterns bortgång.

  Ha en trevlig helg!
Kommentera