Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Barkaby

Gjorde ordning middagen, lasagne och Emmelie med sin kompis Sara kom strax efter kl.16…..
Så fort Peter kom hem åkte vi iväg mot Barkaby för att köpa lite små saker som behövdes skaffas innan bebisen kommer.
En ståbräda till nya vagnen då vår gamla inte passar till den, lite flaskor mm och så nya skor till Kevin, Linnéa och Jennifer:-)
Om någon behöver en ståbräda så skänker jag bort vår gamla mot ev. fraktkostnad…..Kan fota den imorgon om det finns intresse:-)
Vi åt på Max i lugnans ro:-)
Vi skulle även in på Onoff och utanför stog ett gäng unga pojkar ca. 14-16år gamla och rökte och såg allmänt ”tuffa” ut…. När vi kom nära de så frågade en av pojkarna om vi hade varit med på tv….Ja, det har vi, sa vi.
Han blev så glad killen för att ha kännt igen oss och så såg han min mage och frågade vilket skulle bli vår totala antal barn? Kompisarna skrattade lite generade och såg bara så glada ut:-) Det var lite roligt tycker jag, att en av killarna i ett gäng ”rökande tuffingar” började prata med oss och visade genuint intresse:-)

Vi kom hem vid 19.30 och barnen hade redan lagt sig….fast alla förutom Alice, Oliver och Thor kom upp och hälsade på oss när de hörde att vi var hemma:-D
Kevin har varit på bio ikväll med några kompisar + en pappa och har nu fått sitta uppe för att vänta hem honom. De skulle ta 18-bion men fick inte plats där så det blev 21-bion istället……Nu har han i alla fall kommit hem till slut, lite sent för en vardag men men….

Kanske ska jag också försöka ta mig till sängen för nu går ögona i kors:-D Natti!

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

10 reaktioner på ”Barkaby

 1. Hej Mirka!
  Såg er på TV och tycker att du verkar vara en toppenmamma! Så lugn trots att det ibland är kaos runt omkring.

  Undrar om du ska bli igångsatt?

  Kram Anna

 2. Var ju oxå intresserad:) hehe som många andra då :)
  Vi har en briovagn…samt emmaljunga scooter o skulle behöva en som passar ngn av dem..
  Ha en bra kväll..kramar

 3. Jag är JÄTTE intresserad av din ståbräda, passar den en gammal emmaljunga edge? min är en 2002.. Skulle verkligen behöva en nu men har inte råd, dom kostar ju hur mycket som helst! :/ tack på förhand… Kram Frida

 4. Ja du, livets under är det inte många som kan låta bli att fascineras över 😉 även "tuffa" killar blir nog tankfulla! Jättekul!
  Kram

 5. Vad roligt att ni blev igenkända :). Jag är lärare och nu när jag är gravid har jag haft samma upplevelse, de "coola" kidsen har blivit lamm och bebisar tycks alltid vara spännande att prata om.

  Må så gott.
Kommentera