Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Dagens bilder

Vi allihopa älskar ägg, speciellt löskokta ägg och mosad ägg blandat med lite smör till frukost. Men eftersom det går åt 15-16 ägg åt gången då (varsin löskokt och 5-6st till moset) så brukar vi äta ägg bara på helgerna….

Dagens frukostbord

Närbild på Victor och Alice som väntar tålamodigt

När jag var klar med allt efter frukosten så bakade jag dubbelsats med kladdchokladmuffins som barnen älskar:-)

Gitta kom över på en fika med Alissa:-)

Thor är ju för mysig….När han vill ta det lugnt så går han och lägger sig i soffan och drar filten över sig och det ser så mysigt ut:-)

Efter ett misslyckat försök att scanna in 3D-bilden på bebisen (som ser ut som en dino-unge el.nåt på bilden*s*)så fotade jag den istället:-)

Nu har Emmelie kommit hem till oss och vi ska börja med dagens middag så hejs svejs;-)

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

4 reaktioner på ”Dagens bilder

  1. Tänk att här är det samma sak. Ägg till frukosten har vi max 2 ggr/vecka här hemma. Det går ju liksom åt en hel del.
    Brukar tänka på de som tror att vi med många barn tjänar en massa pengar på dem. De skulle gärna få ta över mitt matkonto ett par månader så får de se. 😉

    Kram
Kommentera