Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Date mm

Idag har jag haft en snabb-date med finaste Annica :-) Vi tog en fika på Ikea i Uppsala och jag fick även min goodie-bag + vinst från kryssningen som Annica så snällt tog hand om åt mig :-) Tack gumman ♥

Passade på att handla lite på Ikea – väldigt lite för att vara på Ikea men tog bara det som jag hade tänkt att köpa, inget annat 😀 2st tjockare ljus till våra lycktor och lite gröna bladväxter till 2 stora vaser vi har ….

Passade även på att köpa nya skor till Thor, Oliver och Jennifer på Skopunkten då det börjar närma sig slutet på foppa-säsongen :-)

Åkte hem och la Nellie som inte hann somna i bilen tack och lov :-)

Tog hand om lite hushålls-sysslor tills skolbarnen kom hem. Jennifers nya kompis Essi med mamma Jaana och Lillebror Jonathan kom på en fika. Roligt med nya bekantskaper och det visade sig att Jaana är uppvuxen inte alltför långt ifrån mig – Jag bodde ju mina 14 första år i Åbo och hon strax utanför Åbo :-)

Helena kom med sina barn och blev kvar till middag, pannkakor :-)

Jaana tog med sig Jennifer och Benny till Enköping där de skulle testa på friidrott, jag gillar just friidrott och skulle bli glad om de ville börja med det 😀

Nu börjar sirenerna tjuta här så dags för mig att få barnen i säng 😉

PS. Kommer att meddela vinnaren senare ikväll – Det har tagit tid att räkna ihop alla bidrag, fan över 700st-helt makalöst roligt ju :-) Nu ska jag sen låta antingen slumpgeneratorn ta fram en vinnare eller ringa till morsan och bara be henne att ge mig en siffra 😀

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: [email protected]

6 reaktioner på ”Date mm

  1. Vill bara säga att jag älskar att läsa din blogg:) Jag tycker du är enorm som människa, Grattis till körkortet (om än lite sent) Hoppas att det blir fler program på tv å att ni är med då:) Kram Anna från Avesta.

  2. Nu väntar vi med spänning på vinnaren :)))

    Låter som ni haft en toppendag ! Vilken lyx att kunna åka till Ikea när det faller en in… själv bor jag på gotland… alldeles för långt från ikea 😉

  3. Gud nu vart jag lite nyfiken på att fråga om du står och steker pannkakor själv? Vi är tre i min familj och det tycker jag tar lång tid, hihi.
Kommentera