Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Denna väntan…..

Peter ringde mig imorse kl.7 och berättade att han skulle köras ner till op kl. 7.20…..
Jag har inte hört ett ljud på hela långa dagen och ringde till slut till sjukan runt kl.15.30. Fick inga svar då hann inte har kommit upp till avdelningen ännu så jag får testa ringa dit igen om ett tag…..
Hatar att behöva vänta, vill ju veta hur allt gått och hur han mår!

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

10 reaktioner på ”Denna väntan…..

 1. Hej!
  Såg på fb att du skrivit ett nytt inlägg men varför kan man inte se det här på din sida?
  Tack för en bra blogg! Kram

 2. uch uch. Jag vet hur väntan är. men tyvärr är det så med sjukvården att allt ska ta sån tid. Samt man vet ej om han kom iväg när han skulle eller det kom något akut emellan. Men hoppas dock att allt bara gick fint och att han mår bra.

 3. Hoppas att du fått besked nu… det är så jobbigt att vänta… men det brukar ju ta lite tid innan man kommer i ordning på avdelning och allt är klart…
  Kram

 4. Usch, att vänta , är hemskt och man målar fan på väggen. Men det har nog gått bra, annars hade dom hört av sig! Kramar!

 5. Karin: Har skrivit det ett antal gånger redan;-) Han opererar bort mjälten som troligtvis är boven till att han har alldeles för lite blodplättar vilket inte är bra om han skadar sig för då kan inte blodet koagulera….




Kommentera