Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Det börjar ta slut…..

På sommarlovet! Victor, Alice, Oliver och Thor började på dagis idag och det tyckte de var jättekul:-) De har saknat sina kompisar och framförallt fröknarna:-) Alice ville gärna till dagis men fick ändå lite ångest när vi väl var framme för då ville hon vara hemma med mamma. Hon blir lätt så när hon har varit hemma länge men jag vet att hon trivs på dagis och även om hon får ett smärre utbrott så går det över fort:-)

I söndags grillade vi och även Annelie + barnen och hennes syster Victoria kom för att grilla med oss:-)


Trots att vi hade dukat så fint till barnen vid borden så samlades de flesta barnen runt Peter och grillen:-D


Annelie håller koll på kycklingbitarna:-)

Till efterrätt bjöd jag på en lustig variant av kladdkaka med turkisk pepper-kross i:-D Den blev väl si så där…inget jag gör om tror jag:-D
Vi hade en trevlig eftermiddag som alltid i Annelies sällskap:-)

Igår hade jag tvättstugan igen. Linda kom med sina barn och vi satt ute och fikade:-)

Annars så har det varit rätt lugnt…..börjar dock bli lite nervös inför galan:-D Eller kläderna rättare sagt:-D
Tror nog att jag har hittat det jag ska ta på mig….om inte jag skiftar i sista sekunder:-)

Peter kommer att operera sig nästa vecka och det känns också lite si så där! Tror absolut att operationen kommer att gå bra men lite oroad är man ändå…..Eftersom han har så lite blodplättar så är ju blödnings-risken stor.
Så det blir skönt när den biten är avklarad!

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

5 reaktioner på ”Det börjar ta slut…..

  1. Tänkte också fråga vad det var för en operation men såg ju svaret ovanför 😀

    Du hittar säkert ngt snyggt att ha på dig, Mirka!
    Du och Peter kommer glänsa som 2 pärlor när ni är på galan!

    Kram 😀
Kommentera