Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

En fråga bara?! Behöver hjälp!!!

Finns det någon snäll människa som kan hjälpa mig med en ny design???
Jag kan ju inget om sånt alls:-(
Antingen vill jag ha en helt ny design eller så räcker det med några små ändringar bara*blink,blink*

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

4 reaktioner på ”En fråga bara?! Behöver hjälp!!!

  1. Ooh, jag kan ju inget om sånt här men min tanke var att byta till nya bilder på barnen och få in ul-bilden. Och att det ska stå "snart" framför tiobarnsmamma:-) Sen om du vill göra helt ny sorts bakgrund mm så är det helt ok (vet inte om Lady Dahmer som gjort min nuvarande design gillar att man gör ändringar i "hennes" design):-)
    Maila gärna så kan vi diskutera mera privat;-)
    mirka_karanko@hotmail.com

  2. Nu är ju jag inget haj på just blogg.se utan har min egen domän och wordpress. Men visst kan jag kanske hjälpa dig. En flerbarnsmamma till en annan. :)
    Vad vill du ha då? Färg? Bild? Font?

    Kram Kram
Kommentera